Wie ben ik??

 

 

Ik ben Cor Boomgaards (1954). In 1999 ben ik afgestudeerd als registeraccountant.

Ik heb 36 jaar in verschillende functies bij de overheid gewerkt (waarvan de laatste 7 jaar als rijksaccountant bij de Belastingdienst).

De inschrijving in het register heb ik uit kosten/baten overwegingen in november 2012 laten doorhalen.

Een nieuwe liefde bracht mij in 2007 naar Soest en dat was mede de reden om iets nieuws te beginnen en dat werd Adcorbo.

Mijn liefhebberijen zijn voornamelijk voetbal (Feijenoord, alhoewel sommigen dan zeggen dat ik niets van voetbal weet) en klassieke auto’s.

 

Voor mij is de communicatie met mijn klanten het allerbelangrijkste. Om goed en effectief te kunnen werken dien ik op de hoogte te zijn van jouw drijfveren als ondernemer, want dan ben ik goed in staat om aan jouw wensen tegemoet te komen. Daarom is die communicatie voor mij zo belangrijk.

 

Ik ga graag op een informele manier om met mensen. Mij zal je niet snel “u en uw” zien gebruiken. Niet omdat ik mensen niet respecteer, maar omdat ik vind dat er dan zo’n afstand gaat ontstaan. En daar heb ik niet alleen een hekel aan, maar het belemmert ook de communicatie.

 

Ik vind het ook heel leuk om mensen te helpen en te ondersteunen zich verder te ontwikkelen. Daarom wil ik minimaal 1 dag in de week actief zijn met het begeleiden van startende ondernemers.

 

Mijn motto is dan ook:

Hou het simpel:

  • praat,
  • werk en
  • zorg dat je plezier hebt,

dan zijn je doelen eenvoudiger te realiseren.